Nieuws

Kom eens een avondje de voeten onder de tafel steken en laat je bedienen.

Troop mee met Chiro Far-West. Doe je aankopen via deze link en steun Chiro Far-West op een eenvoudige manier. 

https://www.trooper.be/chirofarwest

Omdat we beseffen dat we doorheen het jaar niet iedereen bereiken met onze ledenwerving uit onze stad, doen we de laatste maanden voor het bivak nog een laatste inspanning om iedereen de kans te geven om zich nog dit jaar aan te sluiten bij

Chiro Far West heeft vanaf nu ook een clublidkaart van Decathlon. Deze werkt volgens hetzelfde principe als de gewone kaarten, Chiro Far West krijgt punten bij elke aankoop, en voor 400 punten een bon van 6 euro.

Drink jij ook Joyvalle melk? Hou je flapjes bij en geef ze af aan de leiding! Hiermee kunnen wij een hele hoop gratis melk meenemen op kamp!

Wegens de feestperiode is er geen Chirowerking op 24 en 31 december. We starten terug op 7 januari in 2018.

Verder wensen we iedereen een zalig kerstfeest toe en een spetterend oud&nieuw!

De proefperiode voor sommige nieuwe leden loopt stilaan op zijn einde. Je krijgt een mailtje wanneer je proefperiode is afgelopen. Dat is altijd na een periode van 3 weken, te beginnen vanaf de eerste deelname aan een Chirozondag.

Op 10 september starten we terug met het nieuw Chirojaar! Iedereen dat geboren is in 2011 of daarvoor is van harte welkom om eens een namiddagje te komen spelen. De eerste 3 keren zijn gratis, daarna dien je het lidgeld te betalen.

Vind alle informatie op deze pagina !

De Lotus actie en de Joyvalle actie is weer van start gegaan.

Pagina's

Abonneren op Nieuws