Lid worden?

Geweldig!

Je hebt Chiro Far West gevonden, maar vraag je je af hoe dat nu in zijn werk gaat om deel te nemen aan onze activiteiten? Iedereen, van 6 jaar en ouder is super welko! Bekijk hieronder de verschillende rubrieken.

Zondag van 14u tot 14u30

Eigenlijk is het zeer simpel. Elke zondag staan wij paraat aan onze Chirolokalen vanaf 14u, daar kan je altijd terecht om je in te schrijven. Er liggen kleine inschrijvingsformuliertjes klaar die u dan samen met één van de leid(st)ers invult. Meestal sturen we dan ook alle brieven op die eerder dit Chirojaar aan de ouders zijn meegegeven. Zo bent u direct op de hoogte wat er allemaal gaande is in onze Chirogroep. Uw kinderen kunnen direct mee doen met de activiteiten en u kan ze dan terug komen halen om 17u30.

Digitaal

Mocht u om de één of andere reden niet tot bij de Chirolokalen geraken, mag u uw kind alleen sturen naar ons. Als u ons dan uw thuis- en mailadres doorgeeft via e-mail (chirofarwest1800@gmail.com), zijn wij ook meteen op de hoogte en kunnen wij via mail de medische fiche en andere brieven digitaal doorsturen. Gelieve dit dan wel zo snel mogelijk op papier mee te geven met uw kind of toch zelf nog eens af te komen naar de Chirolokalen of naar één van onze diverse activiteiten.

Lidgeld

Je bent 3 opeenvolgende zondagen welkom om Chiro gratis te proberen. Daarna vragen wij om het lidgeld te betalen. Het juiste bedrag kan u terugvinden in de brieven die u de eerste zondag van deelname ontvangt. 

Mochten er zich financiële problemen voordoen, aarzel dan niet om de leiding aan te spreken. De leiding informeert u graag over de verschillende sociale tarieven die Chiro Far West in samenwerking met de sociale dienst van Stad Vilvoorde (VTP) aanbiedt.

Het bankrekeningnummer van de Chiro: BE76 4214 1891 5195

 

Chirokledij?

Een volledige outfit is niet verplicht bij ons. Wel vragen wij om een kleine investering te doen in de verplichte Chiro Far West T-shirt die u kan aankopen in de Chirolokalen. Zo kunnen wij zien wie bij onze Chiro hoort en wie niet. Op bv. massa-activiteiten zoals de gewestactiviteiten of de uitstappen, kan het wel eens gebeuren dat er andere Chiro's aanwezig kunnen zijn, met de T-shirt behouden we het overzicht. Deze kost 10 euro. Bovendien creëert het een verbondenheid tussen de leden. Een Chiroshort, -hemd, -trui of -sokken zijn supplementair en kan je kopen in De Banier te Mechelen. Verder hebben we ook steeds een ruim assortiment aan tweedehands chirokledij in onze lokalen, die te koop zijn aan democratische prijzen. 

Afdelingen

Je kan jouw afdeling makkelijk consulteren via deze link. Hier kan je zien aan de hand van jouw geboortejaar in welke afdeling je terecht komt. Je kan het ook steeds vragen aan één van de leid(st)ers. 

HEEL GRAAG TOT ZONDAG!