Christus Koning

Datum: 
22/11/2015 - 09:15 tot 17:30

Zie hieronder het uitgebreid programma

Misviering

Naar goede gewoonte gaat er een misviering door. Net zoals tijdens de bivakviering zal deze viering ook weer opgesteld zijn in samenspraak met Pater Jan en Chiro Far West. Het zal dus geen gewone viering zijn, maar een viering met een Chirosausje over. Het is wenselijk dat je aanwezig bent. Als je komt als lid, trek dan je Chirokledij aan en zeker je Chiro Far West-T-shirt. Ouders kunnen achter de Chirogroep zitten. Tevens legt de leiding daar de leidingsbelofte af.

Puur praktisch

Aanwezigheid leden aan de Chirolokalen: 9u15
Aanvang misviering in de kerk: 9u30
Voorzien einduur: 10u30

Ledenactiviteit - Massaspelen

Nieuw dit jaar is ons aanbod voor de leden. In het verleden vonden we nl. dat het feest van de Chiro niet genoeg werd gevierd, zeker niet voor de leden. Want geef toe, niets is toch leuker dan met heel de Chiro grote spelen te spelen. Daarom hebben we besloten om massaspelen te organiseren voor heel de Chiro. Zodat het feest van de Chiro, ook werkelijk een feest is. Daarnaast leer je met het samenspel ook al je medeleden kennen, want we zijn er van overtuigd dat bv. niet alle Asti's al alle Sloebers kennen. 

Puur praktisch

Aanvang ledenactiviteit aan de Chirolokalen: 14u30 STIPT!
Einde ledenactiviteit: 16u00


Graag wensen wij u er attent op te maken dat leden vroeger/later halen/brengen niet echt aangenaam is voor de leiding. We zouden dan ook mogen vragen dat leden van 14u30 tot 16u blijven meespelen met het spel. U kan daarna nog eventueel een pannenkoek komen eten met uw kleine spruit of grotere puber. Dank.


Pannenkoekenbak

Traditiegetrouw nodigen wij jullie uit op onze pannenkoekenbak in de vernieuwde parochiezaal en de Chirolokalen. Je kan er genieten van heerlijke pannenkoeken met suiker of chocoladepasta aan aanvaardbare prijzen. Op die manier wordt onze Chirokas wat gespijst en kunnen we wat extra spelmateriaal kopen of al een centje opzij zetten voor het weekend/bivak. Sympathisanten en vrienden van de Chiro kunnen al reeds komen eten vanaf 14u30. Ouders zijn meer aangewezen om vanaf 16u te komen eten met hun zoon of dochter. Tot dan ;-)

Puur praktisch

Aanvang: 14u30
Deuren sluiten om: 17u30 
Verschillende voordeelformules: pannenkoeken en koffie/thee, pannenkoeken om mee te nemen, pannenkoeken met chocoladepasta, ...


Alle activiteiten vinden plaats in de buurt van de Chirolokalen.

Adres:
Gevaertstraat 22
1800 Vilvoorde


Tot dan!

Met vriendelijke groetjes
De leidingsploeg